Mannen
Vrouwen
Kids
Logo
Presentatie van Monsieur Tshirt

Wat is
Monsieur TSHIRT

Hoe kan het eeuwige, tijdloze T-shirt worden heruitgevonden? Neem een eersteklas t-shirt van 100% biologisch katoen, een grote dosis creativiteit en een team dat uitblinkt in klantgerichtheid

katoen

100% van ons katoen

is biologisch

Biologisch katoen is het enige alternatief dat het gebruik van chemische producten streng beperkt en gebruikmaakt van organische of natuurlijke meststoffen en pesticiden.


Wij zijn er trots op dat wij biologisch katoen gebruiken, dat momenteel slechts 1% vormt van de 25 miljoen ton katoen die jaarlijks geproduceerd wordt.

french-touch

Met trots in

Frankrijk bedrukt

Door vertrouwen te hebben in Monsieur TSHIRT draag je bij aan de creatie van meer dan 60 directe banen in Frankrijk!


In onze ontwerpstudio in Parijs en onze drukkerij in Bordeaux hebben wij door de jaren heen banen gecreëerd voor ontwerpers, communicatiespecialisten, verkopers en ontwikkelaars.


Wij zijn er bijzonder trots op dat wij 15 industriële banen hebben gecreëerd in Frankrijk, een land waar het een gewoonte was geworden om deze te vernietigen.

humor

Humor en creativiteit

als trefwoorden

Wij zijn Monsieur TSHIRT gestart met het idee dat we het leuk wilden vinden om te werken.


Die mentaliteit is terug te vinden in al onze ontwerpen. Elke dag weer proberen wij je aan het lachen te maken en je het beste te presenteren van dit ontspannen kledingstuk waar we zo dol op zijn.

service

Monsieur TSHIRT

tot je dienst

Wij zijn van mening dat een grappig verhaal vooral een goed verteld verhaal is.


Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je ervaring met ons perfect is: gratis levering en retourzending, express-levering, klantscore, menselijke en ultra bereikbare klantenservice ...


Jouw mening telt meer dan wat dan ook en helpt ons groeien, dus geef je mening vrij en spontaan.

markt

Van internet

naar winkels

In het begin bestond het avontuur alleen op internet, maar jullie herhaalde verzoeken hebben ons ertoe aangezet om ook fysieke winkels te openen om jullie te ontmoeten.


Je kunt de Monsieur TSHIRT-producten voortaan dus ook vinden in onze fysieke winkels en bij onze schatten van wederverkopers.

perso

Personaliseer

je eigen modellen

Wij ontwerpen dagelijks tientallen nieuwe visuals op Monsieur TSHIRT. Maar soms zijn jullie veel leuker dan wij, dat geven wij graag toe! Daarom maken wij het mogelijk om de tekst bij een aantal van onze visuals te veranderen.

Monsieur TSHIRT is ook dit

Binnen 24 uur in huis

In Nederland

Franse onderneming en klantenservice

Vanuit Bordeaux City

Bijzonder snel reagerende klantenservice

0466 90 27 64 (gratis)

Van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 en von 14 tot 17 uur